U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij kunnen onze automatische biertap prachtig inbouwen passend in de stijl van uw horeca gelegenheid of sport club! Laat u aangenaam verassen door onze professionele werkwijze.

FAQ

Hieronder vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen. Mocht uw vraag er niet bijstaan of wilt u additionele informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Wat is het verschil tussen een normale biertap en een Combitap?

Bij de Combitap is sprake van computergestuurde horeca automatisering en het systeem is zeer nauwkeurig in te stellen. De biertap slaat automatisch af wanneer het glas gevuld is en voorkomt dus onnodig bierverlies tijdens het tappen. Onze Combitap heeft ook een bierteller (bier flowmeter), die het aantal getapte bierglazen nauwkeurig telt. Met het Leeg-Vat-Alarm heeft u ook geen tapverlies bij het omwisselen van biervaten. Dit betekent een hoger rendement voor uw organisatie door de gerealiseerde bierwinst.

Combitap Bierkranen betekent 20% bierwinst door horeca automatisering!

Haalt de Combitap niet het 'handwerk' uit het tappen?

Nee, de Combitap is vormgegeven als een reguliere bierkraan en werkt op dezelfde manier. De computersturing van ons horeca automatiseringssysteem zorgt echter dat de kraan af slaat wanneer het glas gevuld is. Het "gevoel" van het tappen en de uitstraling op uw bar blijft dus gelijk.

Waarom bespaar ik zoveel met een Combitap?

De Combitap voorkomt door de nauwkeurige instelling tapverlies. Niet alleen wordt ieder glas exact tot de rand gevuld, ook afschuimen is niet meer noodzakelijk. In combinatie met het Leeg-Vat-Alarm wordt zelfs nog meer bespaard. Bij het Leeg-Vat-Alarm blijft het bier in de leidingen behouden en behoort doortappen bij het aansluiten van een nieuw bierfust tot het verleden. Het Leeg-Vat-Alarm is een belangrijk onderdeel van onze horeca automatisering van uw biertap installatie.

U bespaart gemiddeld 20% op uw bierinkopen. Bij onervaren tappers kan het voordeel zelfs oplopen tot 28% besparing. Al met al een behoorlijke kosten besparing en veel bierwinst voor uw organisatie.

Kan ik mijn eigen biermerk blijven gebruiken?

Ja, Combitap Bierkranen heeft een goede relatie met veel brouwers. Alle biermerken zijn te gebruiken met de Combitap.

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Klik op één van de bovenstaande links in de menubalk voor meer informatie over de Combitap of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 Hoe los ik een technische storing met mijn Combitap op?

 Kijk bij op de pagina Klanten (wachtwoord beschermd) voor informatie, of neem contact met ons op.

Hoe neem ik contact op?

tel: 070 335 23 43

fax: 070 381 48 82

e: info@bierkraan.nl

Kantoor:

Joan Maetsuykerstraat 6

2593 ZL Den Haag

Werkplaats:

Platinastraat 20

2718 RZ Zoetermeer

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?