U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij kunnen onze automatische biertap prachtig inbouwen passend in de stijl van uw horeca gelegenheid of sport club! Laat u aangenaam verassen door onze professionele werkwijze.

Installatie en Service

Wanneer u contact met ons opneemt komen wij op verzoek bij u langs om alles aan u uit te leggen. Indien u kiest voor Combitap Bierkranen krijgt u 25 jaar lang ervaring. Wij produceren alle onderdelen zelf en daarom zijn wij ook zeer concurrerend ten opzichten van onze concurrenten. Wanneer wij met u een verbintenis aangaan installeren wij de Combitap(s) en kunt u beginnen met bierbesparen. Daarnaast sluiten wij graag met u een service overeenkomst af om jaarlijks ons horeca automatisering systeem te onderhouden en te controleren.

Mocht u gedurende het jaar problemen hebben met uw Combitap, dan staat er altijd een monteur voor u klaar. Wij komen graag langs om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen. Deze dienstverlening is een onderdeel van de onderhoudsovereenkomst.

Wij produceren, installeren en onderhouden bierkranen!

Horeca automatisering = Combitap Bierkranen!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?